Managementul contractelor in Q5 ERP

Generare automata, preluare tarife, perioade de interventie

Cum functioneaza ?

Folosit sa va genereze automat documentele plecand de la un draft prestabilit sau trimitand informatii aflate in clauzele contractuale in diferite zone din sistem (de exemplu: preturi si termene scadente pentru facturi), modulul de management al contractelor optimizeaza fluxurile operationale intr-un mod semnificativ. 

Preluarea perioadelor de service din contracte

In cazul in care aveti tarife diferentiate pentru activitatile de manopera, puteti defini in modulul de contracte durata de aplicabilitate, la nivel de zi si ora. Astfel, puteti seta cu precizie care sunt intervalele in care interventiile vor avea tarife de zi, noapte, weekend. 

In cazul in care activitatile de service sunt marcate ca activitati din contracte, Q5 ERP va face translatarea acestora automata in codurile de activitati definite in contract. 

Generarea automata a contractelor in MS Word

Q5 ERP cupleaza drafturile documentelor contractuale de tip MS Word (.docx) cu informatiile furnizorilor si clientilor pe care le-ati introdus deja in sistem. Printr-un singur click, veti avea la indemana contractul deja completat. 

Functionalitati

  • Șabloane contracte personalizate cu generarea automată a acestora în format Word
  • Definirea perioadelor de lucru (zi, noapte, weekend) și a tarifelor de service aferente în funcție de client
  • Acte adiționale la contracte
  • Acte adiționale la contracte Conectarea cu modulele financiare prin preluarea din contracte a condițiilor si eșalonărilor de plată, termene de plată și de livrare, alte informații relevate