Q5 ERP – Intrebari frecvente

De ce nu oferim Q5 ERP in sistem SaaS ?

Pentru ca sistemul Q5 ERP este orientat in sensul personalizarii catre nevoile clientilor. Sistemele oferite in sistem SaaS ( software as a service ) sunt alcatuite din functii standard care se pliaza pe nevoile generale ale companiilor. Q5 ERP se pliaza pe nevoile specifice ale clientilor nostri.

Daca ideea de a plati o taxa lunara este atractiva penru clientii nostri, putem oferi si o esalonare lunara a pretului pe o durata mai indelungata ( pana la 24 luni ) , intr-o maniera asemanatoare leasing-ului

Am nevoie de licente suplimentare pentru folosirea Q5 ERP ?

Nu. Nu aveti nevoie de alte costuri de licentiere pentru ca Q5 ERP este dezvoltat in tehnologii open source care nu folosesc licente comerciale. Singura licenta care trebuie achizitionata este cea de folosinta a sistemului integrat , iar aceasta vine fara limita de utilizatori  , pe toata perioada de viata a produsului ( cel putin pana in anul 2030 ) 

Ce inseamna durata de viata a sistemului Q5 ERP ?

Este perioada in care sistemul primeste sistematic actualizari , fiind versiunea curenta de dezvoltare. In viitor, mai mult ca sigur ca va va fi lansat un succesor al sistemului integrat ,  Q6 ERP , de ce nu 🙂 , intr-o tehnologie mai noua, adaptata vremurilor viitoare. In mod natural, versiunile actuale de software vor deveni obsolete, acesta este ciclul natural al produselor software. Durata de viata pentru sistemul Q5 ERP se va incheia la 1 ianuarie 2031. 

Sfarsitul perioadei de viata a unui sistem software nu inseamna ca nu poate fi folosit in continuare. Asa cum exista in continuare utilizatori de Window 8 , puteti folosi si sistemul nostru pe timp nelimitat. Singura diferenta va fi aceea ca dezvoltatorul produsului, Clear Concept Multisoftware,  nu va mai aduce modificari in cod incepand cu ultima zi de viata a Q5 ERP.