Q5 ERP in activitatea de logistica

Planificati-va intrarile si iesirile de bunuri cu ajutorul comenzilor de vanzare si de achizitie conectate intre ele prin functia de propuneri automate de cumparare. Sistemul Q5 ERP va aplica sistemul de rezervari asa incat veti sti in permanenta nivelul stocului fizic si a celui disponibil pentru fiecare reper in parte.

Emiteti dispozitii de livrare catre depozit direct din comenzile de vanzare si efectuati descarcarile de stoc in baza lor. 

Inteconectarea fluxurilor de achizitie cu cele de vanzari va furniza informatii despre stadiul aprovizionarii , Q5 ERP permitand inregistrarea confirmarilor de comanda de la furnizori. 

Interogarile de stoc sunt facile si sugestive. Pentru orice articol veti avea informatii despre stocul fizic si disponibil pe fiecare depozit in parte, comenzile pe care se afla rezervat acest articol ( de vanzare, service, productie ) , cantitatile in curs de aprovizionare si comenzile de cumparare aferente , tranzactiile de stoc efectuate pe acel reper  la nivel de lot.