Q5 ERP si Qubiservice automatizeaza complet activitatea de service mobil

de Mircea Dragota in Q5 ERP 17 septembrie 2019 0

Pentru companiile care au in portofoliu activitati de service la sediul clientilor, produsele complementare Q5 ERP si Qubiservice ofera acoperirea integrala a fluxurilor de lucru.


Qubiservice este un portal accesibil de pe dispozitive mobile, prin intermediul caruia tehnicienii pot primi , completa si expedia rapoarte de service in format electronic, introducand informatii despre specificul interventiei ( ore lucrate, materiale, descrieri , inclusiv fotografii din locatie ) . In plus, Qubiservice ofera un instrument de control atat managerilor prin rapoarte exacte pe diverse categorii de date, cat si clientilor finali, oferind posibilitatea acestora de a a consulta istoricul service-ului printr acces tip webcare.


In continuare, Q5 ERP preia raportul de service din Qubiservice si il transforma in comanda de service. La acest nivel, comanda se proceseaza , producand efecte in descarcarea gestiunilor de materiale, in costuri de manopera, in setarea preturilor in functie de client, pana la emiterea facturii catre acestia.


Integrarea celor doua sisteme inseamna schimb de informatii in ambele sensuri. Tehnicienii de service au acces la stocul de materiale in timp real, cuantumul orelor lucrate este mereu disponibil in sistemul integrat, nomenclatoarele de clienti, locatii, activitati si materiale sunt unificate.


Q5 ERP si Qubiservice sunt doua produse software de management al activitatilor, dezvoltate in tehnologii web de ultima generatie,  de catre compania Clear Concept Multisoftware 


Mircea Dragota

...

Despre autor

Mircea Dragota este membru al echipei de dezvoltatori Q5 ERP

Comentarii
Lasati un comentariu

Social Media